Äntligen har Carl Bildt växt ikapp sin ålder

Tänkte på det häromdan när Carl Bildt förekom på TV i ett klipp från när an var någon slags elevrådsordförande nån gång under 60 talet eller så. Antagligen var det väl runt 68 när hela världen vred sig i en vänstervåg och han med en dåres envishet febrilt kämpade sig åt höger mot den mäktiga strömmen. Han var verkligen en gubbe redan då. Inte förrän nu uppe i sextioårsåldern eller vad han kan vara har han liksom kommit ikapp sig själv, växt i den där rollen av riktigt, riktigt lillgammal och blivit lite mer gammal på riktigt.

Han verkar dessutom ha en slags knastertorr humor som  inte heller passar sig så bra för en ungvalp, men nu som 60 årigt statsråd med internationella erfarenheter från konflikten på Balkan och optionsprogram i halvseriösa råvaruföretag, funkar den ganska bra. Men hans kavaj som han hade på grammisgalan vet jag fortfarande inte om den var ironisk eller om den var ett plötsligt infall av att "jag är också en berömd bloggare, jag ska minsann inte vara sämre än Blondinbella, sug på den här Dagens Outfit-en".

Nåja mannen har alltid varit lite av ett mysterium, men det känns i alla fall som han är mer harmonisk i sig själv nu när han även biologiskt nått den mentala ålder han haft sen gymnasiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0