Att ha eget företag/ vara chef för ett fåmansägt företag....

... innebär till 90 % att kånka grejer hit och dit. I alla fall känns det så ibland när man har valt att, som hyggligt logistikintensivt företag, ändå ha kontor på en vindsvåning utan hiss hela vägen. Nåja, nu är i alla fall vår jättestora pall med hjul,  som jag snickrat i ordning en gång i världen, på väg ner till Frankfurt. Förr i tiden släpade vi upp även själva pallen upp på vinden. Det var ingen lek. Den väger väl i alla fall en 80 kilo och är stor som ett radhus i Almby.

Men nu har vi kommit på stor fot och hyr in oss i ett lager lite utamför stan. Det är en upplevelse att vara där. När man kommer in på lagret känns det som det är oändligt med plats överallt och att man omöjligt kan hamna i vägen för någon hur man än gör. Men efter bara ett par minuter därinne förstår man att det är precis tvärtom. Vart man än ställer ner en pall, lägger ner en låda eller tappar ett litet papper så hamnar det exakt i vägen för en stressad åkare. Rätt vad det är börjar någon muttra/ gorma på den mest gnälliga närkingska att man är i vägen för dom.

Man inser ju mer man studerar att det faktiskt finns ett system för hur man ska ställa ner pallar för att de inets ka hamna i vägen för andra pallar, men det tar ett tag för en lekman att förstå exakt hur det är uppbyggt och inan man har gjort det har man gjort sig ovän med varenda gubbe med C-körkort söder om Dalälven.

Nåja. Kul att få lite kontakt med gubbarna på golvet ibland, även om det ju egentligen kanske inte är vårt golv det rör sig om. Men i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0