Mycket som hänt sen sist

Längesen var det man skrev, men datatillgången är blygsam både i Arvika och Rättvik där helgerna tillbringats. Och lusten att sitta framför en har varit ännu mindre i dessa gnistrande vinterdagar. Vi tar en liten snabb summering av vad som hänt sen sist så kan jag komma igång och blogga igen lite mer normalt sen:

- Var i Arvika över hela julen. Full fart med Stinas kusiner Anders och Hanna. Anders är mycket glad och stolt över sin syster och kusin som det bara är 18 dagar emellan och han är mycket snäll och go´mot båda. Dock blir han ibland blir han så förvirrad över vem som är vem och hur allt hänger ihop att han i början hela tiden frågade frågor  av typen "är det våran?" pekandes på slumpmässigt utvald bebis. Under julklappsutdelningen med ytterligare en Anders på plats och dessutom två olika familjer Andersson frågade han till och med "Är jag Anders?" vid ett tillfälle. Men det var nog mer ett utslag av att konstatera att de vuxna gav honom motstridiga bud hela tiden än att han inte visste bättre.

- Skiddebut har begåtts gånger två. Man har glömt bort hur mycket man fryser när man kör i 20-gradig kyla. Skidorna verkar dessutom ha blivit mycket långsammare och segare sen senast jag körde.

- Stina pratar nu hela tiden och skrattar och ler nästan lika ofta. Orden är inte riktigt på plats än, men ljuden övas flitigt. mycket "ooooooouuuuuuuuääääääääöööööööö" är det som gäller, fast välgigt nöjt och belåtet nästan hela tiden.

En massa annat har ju förstås hänt. Men inläggen blir ju så läjligt långa om man ska hålla på. Kul har det varit i alla fall och nu drar vi igång 2009. Gott nytt år!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0